Hoito- ja Hoiva

Napakan lähi- ja sairaanhoitajat tekevät kotikäyntejä 7 päivänä viikossa aamusta iltaan. Olemme Siun soten paikallinen kotihoitopalvelujen tuottaja. Jos uskot läheisesi tarvitsevan apua kotiin, autamme sinua selvittämään palvelutarpeen. Kysy rohkeasti myös lyhytaikaista apua!

Meille käy kaikki palvelusetelit ja maksusitoumukset. Olemme Siun soten palvelutuottajien rekisterissä!

PS! Muista, että muistihäiriöisen kanssa kotikäynnit on hyvä aloittaa pienin askelin ja mahdollisimman ajoissa! Esim. 3 hoitokerran tai 3 kotisiivouksen lahjakortti on helppo tapa saada omainen suostumaan kotiapuun.

Kysy lisää puh. 040 653 7300


Rekrytoimme

Rekrytoimme jatkuvasti lähi- ja sairaanhoitajia tiimiimme vakituisiin työsuhteisiin, kuin myös osa-aika- ja keikkatyöhön. Kysy rohkeasti lisää työmahdollisuuksista vastaavalta sairaanhoitajalta Elisa Raatikaiselta p. 040 653 7300 tai elisa.raatikainen@napakka.net. Tarjoamme joustavan ja monipuolisen työn, henkilöstöetuja mm. työterveyspalveluja ja mahtavat työkaverit. Tervetuloa meille!


Kotihoitoa kotiutumiseen

Huolestuttaako läheisen selviäminen kotiutumisen jälkeen? Onko kotiutushoitaja kehoittanut ottamaan yhteyttä yksityiseen  palveluntarjoajaan? Ota Napakan ammattilaiset avuksi – tehdään yhdessä suunnitelma kotiutumisen jälkeisistä kotikäynneistä. Meiltä saat joustavaa palvelua tilanteen ja tarpeen mukaan. Jos alkuun tarvitaan sairaanhoitajan apua esim. haavanhoitoon, voidaan kotikäyntejä paranemisen myötä keventää hoivaan kuten apuun suihkukäynneissä ja ulkoilussa. Kotisiivous ja kaupassakäynti onnistuu myös Napakan palveluina.

Mitä aiemmin voimme arvioida kotiutumiseen tarvittavaa avun määrää, sitä joustavampaan palveluun pystymme. Ole siis yhteydessä jo ennakoiden!


Akuuttiapu

Hoiva ja hoito Napakka tarjoaa myös akuuttiapua kotiin esim. lääkärin määräämiä sairaanhoidon toimenpiteitä, näytteiden ottamista, mittauksia, lääkityksen valvomista.

Ota rohkeasti yhteyttä myös pienemmissä akuuteissa asioissa kuten silmätippojen laittaminen tai esim. haavan tai tulehtuneen alueen hoitaminen. Napakassa lähi- ja sairaanhoitajat työskentelevät 7 päivänä viikossa aamusta iltaan – yökäyntejä Napakka ei tarjoa.

Viikottainen hoiva ja hoito

Saamme eniten parasta palautetta vakituisilta hoiva- ja hoitoasiakkailtamme turvallisuuden tunteesta ja aidosta ja välittävästä kohtaamisesta. Hoitosuhteen syventyessä on luonnollisesti helpompi aistia myös pinnan alla olevia huolia, jolloin asiakassuhde kehittyy kokonaisvaltaisemmaksi. Usein kuntoutuminenkin ottaa silloin isoja harppauksia!

Napakan hoitajilla on kokemusta myös pitkäaikaisista hoitosuhteista, joissa asiakas haluaa asua kotonaan loppuun saakka – teemme kaikkemme, jotta asiakkaan toiveet hänen arvojensa mukaisesta elämästä ”omassa kotona” voidaan toteuttaa. Yhteydenpito omaisiin kuuluu luonnollisesti hoitoon, jos niin on yhteisesti sovittu.