Napakan lähi- ja sairaanhoitajat tekevät kotikäyntejä 7 päivänä viikossa aamusta iltaan. Olemme Siun Soten paikallinen kotihoitopalvelujen tuottaja. Kysy rohkeasti myös lyhytaikaista apua!

PS! Muista, että muistihäiriöisen kanssa kotikäynnit on hyvä aloittaa pienin askelin ja mahdollisimman ajoissa! Esim. 3 hoitokerran tai 3 kotisiivouksen lahjakortti on helppo tapa saada omainen suostumaan kotiapuun.

Saamme eniten parasta palautetta vakituisilta hoiva- ja hoitoasiakkailtamme turvallisuuden tunteesta ja aidosta ja välittävästä kohtaamisesta. Hoitosuhteen syventyessä on luonnollisesti helpompi aistia myös pinnan alla olevia huolia, jolloin asiakassuhde kehittyy kokonaisvaltaisemmaksi. Usein kuntoutuminenkin ottaa silloin isoja harppauksia!

Napakan hoitajilla on kokemusta myös pitkäaikaisista hoitosuhteista, joissa asiakas haluaa asua kotonaan loppuun saakka – teemme kaikkemme, jotta asiakkaan toiveet hänen arvojensa mukaisesta elämästä ”omassa kotona” voidaan toteuttaa. Yhteydenpito omaisiin kuuluu luonnollisesti hoitoon, jos niin on yhteisesti sovittu.

Oletko menossa leikkaukseen? Huolestuttaako läheisen selviäminen kotiutumisen jälkeen? Ota Napakan ammattilaiset avuksi – tehdään yhdessä suunnitelma Siun soten kotiutushoitajan kanssa kotiutumisen jälkeisistä kotikäynneistä. Meiltä saat joustavaa palvelua tilanteen ja tarpeen mukaan. Jos alkuun tarvitaan sairaanhoitajan apua esim. komplikaatioihin tai haavanhoitoon, voidaan kotikäyntejä paranemisen myötä keventää hoivaan kuten apuun suihkukäynneissä ja ulkoilussa. Kotisiivous ja kaupassakäynti onnistuu myös Napakan palveluina.

Mitä aiemmin voimme arvioida kotiutumiseen tarvittavaa avun määrää, sitä joustavampaan palveluun pystymme. Ole siis yhteydessä jo ennakoiden!

Hoiva ja hoito Napakka tarjoaa myös akuuttiapua kotiin esim. lääkärin määräämiä sairaanhoidon toimenpiteitä, näytteiden ottamista, mittauksia, lääkityksen valvomista ja kivunhelpotusta.

Ota rohkeasti yhteyttä myös pienemmissä akuuteissa asioissa kuten silmätippojen laittaminen tai esim. haavan tai tulehtuneen alueen hoitaminen. Napakassa lähi- ja sairaanhoitajat työskentelevät 7 päivänä viikossa aamusta iltaan – yö käyntejä Napakka ei tarjoa.